Friday, December 11, 2009

:: best ker? ::

. shomey kn kekacih gelap saya ^.^
. RAIN my hero MyEm0.Com
. yg nie kekacih gelap kat korea
. saya suke pasang byk cawangan MyEm0.Com
. eh x . tipu aje . saya sgt lah setia orgnye ^.^
. teheheee~ MyEm0.Com

. OMG . Rain ke nie MyEm0.Com
. ganass wooo
. selalu muke kiut2 jer ^.^

. nie watak dia dlm filem Ninja Assassin
. best ker? nengok cam best jer!
. men bunuh2, potong kepala, potong itu lah potong ini lah
. i sukee MyEm0.ComLakonan Rain dalam filem ini cukup meyakinkan. Ternyata dia berjaya menghidupkan wataknya sebagai seorang Ninja yang ingin membalas dendam terhadap ahli kumpulannya sendiri. Semuanya berlaku setelah Raizo sedar betapa kejamnya pertubuhan Ninja yang dianggotainya. Memang dia dilatih menjadi seorang yang tidak berperasaan, tetapi perasaan cinta mengatasi segalanya.

Pembunuhan Kiriko, teman yang dicintai dalam diam, mengubah pandangan Raizo tentang kehidupan. Kerana tidak sanggup melihat pembunuhan demi pembunuhan, Raizo akhirnya berpaling tadah. Tindakan itu membuatkan dirinya menjadi buruan ninja-ninja yang lain.

Dalam masa melarikan diri, Raizo telah bersembunyi di Eropah dan akhirnya dia dijejaki di Berlin apabila terlibat dengan beberapa siri serangan yang melibatkan ahli politik. Bezanya kali ini, Raizo cuba menyelamatkan mangsa daripada serangan ninja. Ketika itulah dia bertemu dengan Mika, penyelidik forensik yang percaya kematian beberapa ahli politik Jerman berkaitan dengan Ninja.

Raizo telah menyelamatkan Mika daripada dibunuh oleh kumpulan Ninja yang dahulunya adalah ‘adik-beradiknya’ sendiri. Klimaks filem ini ialah ketika Raizo terpaksa bertarung dengan Lord Uzunu, lelaki yang bertanggungjawab membawa Raizo ke dunia Ninja.


. fuhh mcm best je filem nih
. my hero kata dia tidak mengambil nasi sepanjang tempoh dia menjalani latihan intensif bagi mendapatkan bentuk badan yang diperlukan untuk filem ini. Rain hanya mengambil ikan mentah, dada ayam, kentang manis dan salad selain berlatih selama 10 jam sehari. Hasilnya dia berjaya mengurangkan berat badan sehingga
12 kilogram. haissshhh xpatut2 MyEm0.Comp/s : jangan lupa "potonggg . potonggggggg . "- iklan penaja daripada p1 WIMAX .
teheheee~ MyEm0.Com

[ ... ]